Tuesday 23 February 2016

Έχετε νιώσει ποτέ τύψεις επειδή ελέγχετε το κινητό του παιδιού σας; Μια μητέρα το έκανε και κατάφερε να σώσει το παιδί της από σεξουαλική κακοποίηση.

Η προσπάθεια ενός άνδρα 36 ετών να κακοποιήσει ένα κορίτσι μόλις 9 χρονών, δεν έγινε πραγματικότητα χάρη στην «περιέργεια» της μητέρας του.
Mom monitoring Grapevine 9-year-old's phone stops accused sex predator

Την εβδομάδα που μας πέρασε, στο Texas, ένας άνδρας ονόματι Jonathan Ashley Butler πίστευε πως θα συναντήσει το μικρό κορίτσι για σεξ, τελικά όμως ήρθε αντιμέτωπος με την αστυνομία και τώρα κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου.
Το κορίτσι ζει με την μητέρα του, όμως συχνά επισκέπτεται τον πατέρα του, του οποίου ο εν λόγω άνδρας ήταν φίλος και γείτονας.
Η μητέρα είδε τα μηνύματα που έστελνε ο Butler στην κόρη της και υποψιάστηκε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει.
«Μόλις είδε τα ανάρμοστα μηνύματα στο κινητό, συνέχισε την κουβέντα σαν είναι η κόρη της.» λέει ο αστυνομικός Robert Eberling στο Fox 4 News. » Όσο συνεχιζόταν η ανταλλαγή μηνυμάτων, αυτά γινόντουσαν όλο και πιο ανάρμοστα.»
Ευτυχώς ο άνδρας δεν πέτυχε τον σκοπό του και η αστυνομία τώρα εξετάζει το κινητό με σκοπό να βρει άλλα πιθανά θύματα. 
Ο Eberling υπογραμμίζει πως αυτό είναι ένα τυπικό παράδειγμα που μπορεί να κάνει του γονείς να καταλάβουν γιατί πρέπει να βρίσκονται υπό συνεχή επαγρύπνηση, όσον αφορά στις δραστηριότητες των παιδιών, είτε στο Διαδίκτυο είτε στο κινητό.

mommyandthecity

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki