Tuesday 17 May 2016

37χρονη «σκύλα», ασελγούσε στην 8χρονη ανηψιά της
και βιντεοσκοπούσε τα κατορθώματά της!!

Έλα, μωρέ και τι έκανε;
Να την αφήσουν ελεύθερη, να κάνει κι άλλα...
------------------
Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Πατρών, πέρασε νωρίτερα η 37χρονη που συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας Πατρών, μετά από πληροφορίες πως ασελγούσε στην 8χρονη ανηψιά της (κόρη της αδερφής της) και βιντεοσκοπούσε.
Με την κακουργηματική κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας, οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα, ενώ όπως αποκάλυψε το tempo24.gr, στο κινητό της της βρέθηκε υλικό από τις αρρωστημένες διαθέσεις της.
Η αποκάλυψη της είδησης που έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία αλλά και το Πανελλήνιο, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, έγινε όταν στην Αστυνομία, έφτασαν στοιχεία από κατοίκους της περιοχής που διέμενε η 37χρονη και η ανήλικη ανιψιά της, που έκαναν σαφή αναφορά για την "περίεργη" συμπεριφορά της συλληφθείσας.

Το κοριτσάκι σύμφωνα με πηγές του tempo24.gr, διαμένει πλέον μαζί με την γιαγιά του, βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ωστόσο παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο. Η 37χρονη θεία της, ερωτηθείσα από τους Αστυνομικούς γιατί προέβαινε σε αυτές τις πράξεις, φέρεται να είπε ότι το έκανε για πλάκα!!

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki