με τα 3 υλικά που έχουν ξετρελάνει τα παιδιά
Θα έχετε ακούσει για το περίφημο Cloud Bread.
Πρόκειται για μια διαφορετική συνταγή, πολύ γρήγορη και απλή για ψωμάκια χωρίς γλουτένη.
Πρόκειται για μια διαφορετική συνταγή, πολύ γρήγορη και απλή για ψωμάκια χωρίς γλουτένη.
Η κλασική συνταγή, που κυκλοφορεί, είναι η εξής:
3 αυγά
3 κ.σ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
1/4 κ.γ. baking powder
Και η παραλλαγή της, που έχει ξετρελάνει τα παιδιά, είναι η
παρακάτω:
3 αυγά
1 μπανάνα
1/4 κ.γ. baking powder
Εκτέλεση
Χωρίζουμε τα ασπράδια και τα χτυπάμε ώσπου να γίνουν
μαρέγκα μαζί με τη baking powder.
Στη συνέχεια, χτυπάμε στο μούλτι τους κρόκους και 1 μπανάνα
και τα προσθέτουμε στη μαρέγκα.
Σε λαδόκολλα, απλώνουμε με ένα κουτάλι της σούπας «στρογγυλά συννεφάκια».
Τέλος, αφού έχουμε προθερμάνει τον φούρνο,
ψήνουμε στους 150 βαθμούς, για 15 λεπτά,
Σε λαδόκολλα, απλώνουμε με ένα κουτάλι της σούπας «στρογγυλά συννεφάκια».
Τέλος, αφού έχουμε προθερμάνει τον φούρνο,
ψήνουμε στους 150 βαθμούς, για 15 λεπτά,
ή μέχρι να ροδίσουν.
Σερβίρετε με μέλι, κανέλα, μαρμελάδες, φρέσκα φρούτα ή άλλο
υλικό της αρεσκείας σας.
Το Χαμομηλάκι
No comments:
Post a Comment